Waterfilterkan Whale Blauw

39,95

Thee en koffie wordt nog lekkerder door het te zetten met gefilterd water. Zonder gelijk een filtersysteem thuis te moeten installeren, zijn er waterfilterkannen bedacht. De AquaSelect Whale is zo’n waterfilterkan.  Deze waterfilterkan beschikt over een handig ingebouwd display aan de bovenkant, die informatie geeft over de beschikbare hoeveelheid gefilterd water en het resterende aantal dagen voordat de cartridge moet worden vervangen.

In de waterkan dient een Multimax filter te worden geplaatst. Deze filtert kalk en andere vervuilende stoffen uit het water, waarna er alleen heerlijk zacht en helder drinkwater overblijft. Hierdoor zullen de aroma’s van je koffie of thee nog beter naar boven komen.

De kan is zo ontworpen dat hij in vrijwel elke koelkast kan worden geplaatst, zodat je altijd over vers koud water kan beschikken. In totaal kan er 3,5 liter water in deze kan, maar wanneer je gebruik maakt van het filtersysteem, dan is de maximale hoeveelheid gefilterd water 1,7 liter.

Al met al is dit nieuwe waterfiltersysteem zeer geschikt voor thuis of op het kantoor. Ook is het handig in gebruik te nemen door de ergonomische zachte handgreep en de makkelijk sluitbare deksel.

Let op, de waterkan is vaatwasmachinebestendig, met uitzondering van de deksel met indicator.

Andere suggesties…