High Tea To Go

Heerlijk thuis genieten!

Hoe leuk is het om thuis onze high tea te nuttigen?! Geniet van onze high tea bij u thuis. Gezellig bijkletsen bij u thuis onder het genot van onze hapjes en thee. Onze high tea bestaat niet alleen uit veel zoetigheid, maar ook uit diverse hartige hapjes en vers fruit. Omdat we de producten graag zo vers mogelijk maken, vragen wij u minimaal twee dagen van tevoren te reserveren. De kosten van onze high tea to go bedraagt €30,00 per persoon.

High Tea @ Home

Met onze high tea voor thuis haalt u alle spullen die u nodig heeft in één keer in huis. U hoeft alleen nog maar te zorgen voor glazen, een bordje en eventueel wat bestek. Bij onze high tea krijgt u een etagère om alle lekkernijen leuk te kunnen presenteren. Zonder losse thee zou de high tea niet compleet zijn, dus u mag een theekist met 9 soorten thee meenemen van ons. Uiteraard verwachten wij wel dat u onze spullen weer terug komt brengen op een afgesproken dag, zodat de volgende gast weer kan genieten van de complete set.

Duurzame high tea

We proberen onze high tea zo afvalvrij mogelijk te maken. Om die reden krijgt u geen kartonnen dozen of plastic bakjes mee, maar hebben wij alle lekkernijen verpakt in herbruikbare vershoudboxen. Hierdoor zijn de hapjes goed verpakt en hoeven we met z’n allen minder afval weg te gooien. De gebruikte theezakjes zijn biologisch afbreekbaar en mogen daarom bij het GFT afval. Toch heeft dit voordeel ook een heel klein nadeeltje. De boxen moet u naderhand weer terugbrengen (op een afgesproken dag) en dan ziet u weer allerlei lekkernijen in onze winkel. In overleg kunnen wij de high tea ook bezorgen of juist de geleende spullen na gebruik weer ophalen.