High Tea

High Tea in de oude Dorpskern van Barendrecht

Even bijkomen van alle drukte en ondertussen gezellig bijkletsen? Dit is prima te combineren met onze high tea in het oude centrum van Barendrecht. Onze high tea bestaat niet alleen uit veel zoetigheid, maar ook uit diverse hartige hapjes en vers fruit. Omdat we de producten graag zo vers mogelijk maken, vragen wij u minimaal twee dagen van tevoren te reserveren. Het annuleren van een reservering kan kosteloos tot één dag van tevoren. U mag tijdens de high tea uit al onze dranken kiezen. Zo bent u dus niet verplicht om alleen maar thee te drinken, al mag dat natuurlijk wel! We hebben namelijk de keuze uit ruim 100 soorten losse thee.

High Tea variaties

Wij hebben een drietal variaties op onze high tea. De standaard, een luxe en een mini high tea. Afhankelijk van de gekozen variant nuttigen onze bezoekers de high tea binnen één tot tweeëneenhalf uur. Omdat we graag een ontmoetingsplek willen zijn hoeft u niet binnen een bepaalde tijd te vertrekken. Hieronder een opsomming wat u per high tea mag verwachten en wat de kosten zijn.

Standaard high tea

Onze standaard high tea kost €27,50 (inclusief drankjes). Gemiddeld nuttigen onze bezoekers deze high tea in anderhalf uur.  Op de high tea zitten diverse zoete en hartige hapjes en fruit die op hetzelfde moment geserveerd worden. Tussendoor zal er nog een warm hartig hapje geserveerd worden, uiteraard in overleg met u. Onze ervaring is inmiddels dat de producten op onze standaard high tea volledig genuttigd worden. Er is voor iedereen wat wils en bijna iedereen lust alle producten.

Luxe high tea

De luxe high tea kost €34,50 (inclusief drankjes). Gemiddeld nuttigen onze bezoekers deze high tea in tweeëneenhalf uur. Onze luxe high tea bevat ten opzichte van de standaard high tea meer en luxere producten, zoals rosbief en zalm. Natuurlijk zijn er  naast vers fruit diverse zoete en hartige hapjes aanwezig. Een warm hartig hapje en het toetje worden in overleg met u geserveerd. Mocht u als groep deze variant boeken houdt u er dan rekening mee dat deze high tea niet volledig geschikt is voor zwangeren. Wij passen graag (zonder extra kosten) de high tea aan voor de zwangere.

Mini High Tea

De kosten van de mini high tea zijn €19,50 inclusief 2 koffie- of theedranken naar keuze. Een kleinschaliger alternatief op onze andere twee high tea varianten. Deze variant is afgeleid van onze normale high tea, maar dan uiteraard met wat minder producten. Op de mini high tea zitten zoete hapjes, een hartig hapje en een glaasje vers fruit. Gemiddeld nuttigen onze bezoekers deze high tea binnen één uur.