De koffiefiets

Koffiefiets op uw locatie

Ligt onze locatie net uit de route, maar wilt u uw gasten op uw trouwerij, jubileum of verjaardag wel verrassen met verse koffie en thee. Dan komen wij graag naar u toe met onze koffiefiets! Bekijk onze koffiefiets op deze pagina om meer te weten over de mogelijkheden op uw locatie.

Mobiele koffiebar

Onze koffiebar, een omgebouwde bakfiets met een moderne Italiaanse espressomachine, past door (bijna) elke deur. Door het handzame formaat van onze fiets kunnen we op elke locatie uw gasten voorzien van verse koffie en desgewenst ook thee of wat lekkers. Onze moderne espressomachine wordt bediend door één van onze gecertificeerde barista’s. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden op uw locatie.

Verse koffie

Of de gasten nu trek hebben in een espresso, cappuccino of een latte macchiato, het wordt allemaal vers onder hun ogen bereidt. De geur en smaak van vers gemalen koffie geeft uw feest net dat extraatje. En als de drukte het toe laat mogen uw gasten ook zelf de koffie zetten. Uiteraard zullen wij hen wat aanwijzingen geven om het perfecte bakkie te bereiden.

Naast de vers gezette koffie en thee kunnen wij de gasten ook voorzien van diverse smaken bonbons en meerdere soorten noga. Bij zowel de chocolade als de noga is er de mogelijkheid om de producten te personaliseren. Geeft u uw gasten liever wat meer, dan zijn onze cannoli uit Italië zeker een aanrader.

Moderne espressomachine

Op onze bakfiets, die gemaakt is door cliënten van de Zorgnijverij, beschikken wij over een moderne espressomachine. Wij hebben gekozen voor het Italiaanse merk Quickmill, die al sinds 1945 bezig is met het ontwerpen en verbeteren van espressomachines. Onze machine heeft twee zogenoemde zetgroepen, waardoor er vier koffies tegelijk kunnen worden bereidt. Naast onze koffiemachine staat een moderne koffiemolen van SanRemo, welke wij ook in de winkel hebben staan. De onderdelen staan los op onze bakfiets. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur eventueel ook op uw eigen bar of iets dergelijks installeren.