Locatie huren?

Locatie huren in Barendrecht

Onze locatie is beschikbaar om intiem en kleinschalig uw feest te vieren. Maximale aandacht gegarandeerd voor u en uw gasten. In onze speciaalzaak zijn er 24 zitplaatsen beschikbaar. Dit kan uitgebreid worden naar maximaal 32 en op ons terras hebben wij 16 zitplaatsen beschikbaar. Onze ervaring is inmiddels dat er meer dan genoeg ruimte is voor 50 personen. Niet iedereen zal dan kunnen zitten, maar dit zorgt ervoor dat het allemaal wat levendig blijft. Wel zo gezellig!

Onze locaties is in de afgelopen jaren regelmatig gebruikt voor bruiloften, verjaardagsvieringen, jubileums en workshops. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden die er zijn. Naast onze high tea variaties kunnen wij ook hapjes aanbieden op maat. We willen u erop wijzen dat wij geen alcohol serveren, ook niet bij besloten feesten.

Bruiloft vanuit de watertoren

Onze speciaalzaak ligt zo goed als naast de Watertoren, die regelmatig gebruikt wordt voor trouwerijen. Vanaf ons terras of uit onze ramen is er direct zicht op de watertoren, maar misschien nog wel belangrijker op de Dorpsstraat. Hierdoor is onze speciaalzaak een ideale locatie voor uw gasten om te verzamelen. Zij kunnen onder het genot van een bakje koffie of thee rustig uw komst afwachten. Of u kunt samen met hen na hét moment even nagenieten onder het genot van een bak koffie en wat lekkers. De champagnetoast op de toekomst mag natuurlijk niet ontbreken.