Nero Espresso

6,9523,75

De Nero Espresso is de meest krachtige koffie in ons assortiment. Een espressoblend met het bittertje in de afdronk wat je bij een stevige espresso mag verwachten. Deze koffie is uitermate geschikt voor de espressodrinkers, maar wat minder geschikt voor de koffieliefhebbers die een wat meer subtiele tonen willen proeven of melk aan de koffie toevoegen. Deze blend is samengesteld met arabicakoffiebonen uit Brazilië, Peru, Colombia en robustabonen uit Indonesië. Omdat dit een extra donkere branding betreft is deze koffie minder geschikt voor de volautomaten.

Om gegarandeerd verse koffie te hebben, branden wij deze koffie alleen op bestelling. Er is dus geen voorraad aanwezig in onze winkel. Als u deze koffie voor zaterdagmiddag besteld, is deze woensdagmiddag klaar om af te halen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Koffie malen?

Wenst u de koffie liever gemalen te ontvangen? Dit is geen probleem, wij malen de koffie graag voor u. Wilt u dan in de opmerkingen bij uw bestelling vermelden voor welke zetmethode u de koffie gemalen wilt ontvangen.

Andere suggesties…