T-Bottle Grijs

21,50

De T-bottle grijs is een dubbelwandige theefles waarmee in een handomdraai verse thee mee gemaakt kan worden. Vul het bovenste gedeelte met thee en draai de dop op de bovenkant. Vul het glas met kokend water en houdt de beker op z’n kop. Dankzij het fijne zeefje mengt de thee zich met het water. Heeft de thee naar u zin lang genoeg getrokken draait u het geheel weer om.

De T-bottle is meerdere keren per dag te gebruiken, zodat je de hele dag van je eigen gemaakte mengsel kan genieten. De fles is gemaakt van dubbelwandig glas en daardoor niet heet aan de buitenkant.  Het glas, de dop en de zeef zijn eenvoudig uit elkaar te halen en vaatwasser bestendig. Let op! Bij het inschenken van net gekookt water, adviseren wij de dop niet direct op de beker vast te draaien (wegens het ontstaan van hoge druk). Laat het water enkele minuten afkoelen of voeg een scheutje koud water toe.

De T-bottle heeft een inhoud van 0,3 liter.
Afmetingen van de T-bottle zijn 7 x 7 x 23 cm (l x b x h).

Bij het inschenken van net gekookt water, adviseren wij de dop niet direct op de beker vast te draaien (wegens het ontstaan van hoge druk). Laat het water enkele minuten afkoelen of voeg een scheutje koud water toe.

Uitverkocht