Cadeaubon koffie of thee met twee gebakjes

14,50

Vindt u het ook altijd zo lastig om een geschikt cadeautje uit te zoeken als u bij iemand langsgaat? Of wilt u eens wat anders geven dan een bos bloemen of een doosje bonbons? Met deze cadeaubon kan de gelukkige samen met een andere persoon komen genieten van een kopje koffie of thee met gebak naar keuze. De personen die de bon komen inwisselen mogen een drank naar keuze uitkiezen op onze menukaart en kunnen kiezen uit de taart van de dag of onze beroemde appelplaattaart. De cadeaubon wordt ingepakt met een heerlijke bonbon.

Beschrijving

Koffie- en theespeciaalzaak van Barendrecht

’t Ouwe Durp is dé koffie- en theespeciaalzaak voor u in Barendrecht en omgeving. U kunt bij ons terecht voor ruim 80 soorten thee en zeker 10 verschillende smaken koffie. Naast onze specialiteiten op het gebied van koffie en thee heeft u ook keuze uit ons ruime assortiment accessoires. Zowel de beginnende als de gevorderde thee- of koffieliefhebber kan bij ons terecht. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Speciaalzaak en horecagelegenheid in één

Wij hebben ervoor gekozen om de koffie en theeproducten te verkopen in onze speciaalzaak, maar daarnaast ook ruimte te bieden om wat te drinken in de oude dorpskern van Barendrecht. In onze speciaalzaak zijn 24 zitplaatsen gecreëerd die heel het jaar door te gebruiken zijn. Daarnaast beschikt ons terras over 15 zitplaatsen. Door deze combinatie van speciaalzaak en horecagelegenheid heeft u ook de mogelijkheid om de producten eerst een keer uit te proberen voordat u deze meeneemt.

Meer dan koffie en thee

Wij verkopen en serveren niet alleen koffie en thee. In onze speciaalzaak kunt u terecht voor diverse handgemaakte bonbons en chocolade afkomstig van onze chocolatier. Heeft u onze cannoli’s uit Sicilië (Italië) al eens uitgeprobeerd? Deze lekkernijen kunt u uiteraard nuttigen bij ons, maar ook meenemen als cadeau (of om lekker zelf op te eten).

Genieten in hartje Barendrecht

Naast de Watertoren en de oude Dorpskerk genieten van een high tea? Dat is één van de mogelijkheden in onze speciaalzaak. Evenals de uitdagende koffie- en theeproeverij die wij verzorgen. Is het misschien een idee dat wij uw gasten voor uw bruiloft verwelkomen? Zo kunnen zij rustig wachten op het moment dat u bij de Watertoren arriveert. Er zijn ook mogelijkheden om onze locatie af te huren voor andere gelegenheden zoals workshops, vergaderingen, verjaardagen of andere jubileums.