Op locatie

Vers gezette koffie of thee aanbieden aan uw familie, vrienden of werknemers? Dit is mogelijk met onze mobiele koffie- en theebar. Onze gecertificeerde barista's verzorgen graag voor uw gasten net wat extra's op locatie. Liever actief bezig zijn? Informeer dan eens naar onze workshop mogelijkheden op uw locatie.

Koffiebar inhuren

Geef de gasten op uw feest, trouwerij of evenement wat extra's met onze mobiele koffiebar. Onze omgebouwde bakfiets, met moderne espressomachine, past door (bijna) elke deur. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat de mobiele espressobar op elk feest of evenement gebruikt kan worden. Onze getrainde barista serveert graag een heerlijke kop koffie voor uw gasten!

Lees meer over de mobiele koffiebar
Koffiebar inhuren

Koffieproeverij

Een uitdagende afwisseling tijdens een lange vergadering of juist een leuke afwisseling op uw feestje. De koffieproeverij is een ontspannende workshop waarbij veel vrijheid is voor de deelnemers. Zelf aan de koffie ruiken, deze zetten of alleen maar proeven? Het is aan de deelnemer of dit te beslissen. De workshop kan op (bijna) elke gewenste locatie worden gegeven door onze getrainde barista's.

Lees meer over onze koffieworkshop
Koffieproeverij

Theeproeverij

Heerlijk relaxen en ondertussen ook nog wat leren over de verschillende theesoorten. De theeproeverij is een ontspannende workshop waarbij u onder leiding van onze theesommelier met collega's of vrienden aan de slag gaat met de diverse theesoorten en de zetmethodes. De theeworkshop is op elke locatie te verzorgen!

Lees meer over onze theeproeverij
Theeproeverij

Barista training

Met onze barista training delen wij graag onze kennis met anderen. Of u nu thuis een kleine espressomachine heeft staan of net een professionele espressomachine heeft aangeschaft. Onze getrainde en gediplomeerde masterbarista helpt u graag op weg. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken zodat wij een passende prijs voor u kunnen maken. Deze training kan op uw eigen machine worden gegeven, op onze mobiele espressomachine of op de espressomachine in onze winkel.

Neem contact met ons op
Barista training

Onze bakfiets

Onze tweedehands bakfiets hebben we door de Zorgnijverij in Barendrecht laten omtoveren tot een praktische koffie- en theebar die overal ingezet kan worden. De Zorgnijverij is een dagbesteding voor jongeren en jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking in een werkplaats. In mei 2016 hebben de jongeren de gerenoveerde bakfiets aan ons overgedragen.

Lees meer over de bouw van de bakfiets
Onze bakfiets